Noticias

Extraescolars 2020/21 - Butlletes inscripcions

publicado a la‎(s)‎ 28 jul 2020, 7:51 por AFA Escola Salvador Espriu

Benvolgudes famílies,

 

 

Us presentem la proposta d'activitats extraescolars per el curs 2020-2021 que començaran l’1 d'octubre.

 

Aquest any continuem amb l’empresa Diverjoc, amb les activitats esportives, l'anglès i hem ampliat l'oferta amb altres activitats com les classes de reforç. A més a més, mantenim a infantil l'activitat de psico-acrobàcia, i la de primària amb HIP HOP i/o Acrodance gestionada per el Duo Dance (serà necessari un mínim d'alumnes per mantenir les dues activitats, sinó es faria la més demandada), així com el curs de piscina al Duet de Tiana, i la proposta de Gimnàs Gimdantae per Taekwondo i treball de les emocions. Seguim amb el Tomàs Moron amb el Còmic, on continuarem dibuixant i creant còmics.

 

Per altre banda aquest any continuarem també amb l'activitat de Robòtica, iniciada fa dos anys, i a més, aquest any introduïm la creació de videojocs i el cinema, gestionades aquestes activitats per NIU EDUCA. Els dies proposats per aquestes activitats són:

-      Creació de videojocs: dimarts

-      Robòtica: dimecres

-      Cinema: dijous

Així mateix, recordeu que tots els preus de Niu Educa són trimestrals.

  

Adjuntem la informació amb els horaris i la resta d'informació, més els formularis d’inscripció a les activitats. Estan separades per infantil i primària perquè us sigui més fàcil i us preguem que el retorneu  abans del 25 de setembre per poder començar les activitats l’1 d'octubre.

 

Les inscripcions s’hauran d’entregar a la secretaria de l’Escola o per correu electrònic a l’AFA (afa@espriumontgat.cat), o bé, directament a les entitats que gestionen les activitats.

 

Finalment convidar-vos a la reunió d’extraescolars que es farà al setembre i que estem pendents de concretar el dia, us informarem, a la biblioteca del Salvador Espriu, on els coordinadors de Diverjoc, Niu Educa, Duo Dance, Gimdantae i el Tomàs Morón, us explicaran les activitats i us podran aclarir tots els dubtes (hi haurà Servei de monitoratge).Dossier informatiu 2020/21

publicado a la‎(s)‎ 28 jul 2020, 1:27 por AFA Escola Salvador Espriu

Benvolgudes famílies, 

 

Us adjuntem el dossier informatiu del curs vinent en pdf. Aquí hi trobareu diferents informacions important cara al proper curs.

 

El que ja coneixeu l'escola, veureu que hi ha alguns canvis deguda la situació. A principis de setembre, us enviarem el Pla d'obertura d'escola, que estem elaborant junt amb el Departament d'Educació, amb tots els detalls del funcionament del curs 2020-2021.

 

Al llarg del dia d'avui, penjarem al web de l'escola aquest dossier i el llistat de llibres que ja heu rebut mitjançant l'AFA per correu electrònic.

 

Cordialment,


Llibres 2020/2021

publicado a la‎(s)‎ 28 jul 2020, 1:22 por AFA Escola Salvador Espriu

Benvolgudes famílies:

Us adjuntem el llistat dels llibres de tots els cursos per què feu servir el que necessiteu.

 

Després d’aquest curs tant especial arriba el moment de gestionar els llibres pel proper curs 2020/21.

Com no sabem molt bé el que succeirà el curs vinent, l’escola ha ajustat la quantitat de llibres de paper i ha augmentat els llibres digitals.

Entenem que les situacions de moltes famílies s’han vist molt marcades arrel de la Covid-19, per això hem ampliat el plaç de pagament que serà fins el divendres 4 de setembre. Tingueu en compte que no pot ser més tard, ja que les classes iniciaran el dilluns 14 de setembre i és important que ja disposem del material

 

A continuació us explicarem com serà el funcionament;

Cada curs té el seu llistat de llibres amb el preu de cada un d’aquests + la quota anual de l’AFA. Aquesta serà la quantitat que haureu de pagar al nº de compte que s’adjunta (la quota de l’AFA és per famílies, així que només ho heu de pagar d’un/a fill/a).  Els llibres s’han de comprar tots, tingueu en compte que els llibres digitals, generalment, no els podeu obtenir vosaltres de forma particular. Si algú, de forma excepcional, no els necessita tots, s’haurà de posar en contacte amb l’AFA via email (afa@espriumontgat.cat), i s’atendrà cada cas en particular. Si l’AFA no té coneixement de les situacions excepcionals, només s’acceptarà el pagament del paquet de llibres al complet corresponent amb el curs de l’alumne. A cada full de comanda hi ha el codi de barres per poder fer el pagament a qualsevol caixer automàtic, tot i així us afegim el nº de compte de l’AMPA ES26 2100 0334 7802 0019 4959.

 

És molt important que quan feu el pagament poseu el nom i cognoms de l’alumnes i el curs que farà el 2020/21.  

 

El primer dia de classe (14 de setembre), quan els nens/es arribin a les seves aules, seran els/les tutors/es qui els hi repartiran els llibres a cada un d’ells. 

Les dates de pagament seran des del dimarts 21 de juliol fins el divendres 4 de setembre. Els pagaments, que sense previ avís, és realitzin fora del termini, no podrem garantir que els llibres estiguin al inici de curs. Tingueu present, que els pares i mares que gestionem el tema dels llibres no podem estar pendent dels pagament que no es realitzin dins del termini establert.

 

La quota de l’AFA, és imprescindible per poder adquirir els llibres amb nosaltres, serveix, a més a més, per poder millorar els recursos d’aula dels nostres fills i filles,activitats com la vela, festes escolars, recursos pel pati i altres, per tant és molt important que tots hi col·laborem.

 

Les famílies que teniu pendent algun pagament amb l’AFA, si voleu adquirir els llibres, primer haureu de subsanar el vostre deute, ja que sinó no podreu adquirir els llibres amb nosaltres.

 

Recordeu que per a qualsevol incident o aclariment, ens podeu fer arribar un email a afa@espriumontgat.cat 

Atentament

Junta de l’AFA 

TENO - Menjador - webs d'interés

publicado a la‎(s)‎ 13 ene 2020, 0:16 por AFA Escola Salvador Espriu

Podeu estar informats dels diferents menús de l'escola durant l'any a la web del proveïdor del menjador TENO.

Aquí trobareu tota la informació:

https://www.teno.cat/ca/

Accés a famílies:

https://www.teno.cat/ca/formulari-d-acces


Estatus AFA

publicado a la‎(s)‎ 15 nov 2019, 2:41 por AFA Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 15 nov 2019, 2:43 ]

Ja teniu disponible el document amb els Estatus de l'AFA.


Assemblea novembre 2019

publicado a la‎(s)‎ 15 nov 2019, 2:39 por AFA Escola Salvador Espriu

Adjuntem
el document resum de l'assemblea realitzada aquest mes de novembre pels membres de l'AFA.

Servei de menjador - documents inscripció 2019/2020

publicado a la‎(s)‎ 20 sept 2019, 0:51 por AFA Escola Salvador Espriu

Benvolgudes famílies:

El curs 2019/20 està a punt de començar i amb ell el serveis de menjador.

Per aquest motiu us fem arribar diferents documents

  1. Dossier del menjador on s'explica la línia de treball del servei
  2. Normatives i preus d'aquest curs on també està el contacte directe amb la coordinadora del menjador i amb l'empresa que gestiona el servei
  3. Instruccions per la inscripció

És molt important  que feu la inscripció al menjador abans del dia 12/09, per tal que els nens/es es puguin quedar a dinar. (la inscripció s'ha de fer cada curs escolar)

Seria interessant que tot l'alumnat l'omplís, tot i que no es quedin a dinar, ja que si algun dia, encara que sigui esporàdic, s'han de quedar a dinar, si no hi ha la inscripció feta, no ho podrà fer.

Recordeu que el correu de contacte amb el menjador és:  menjador@espriumontgat.cat 

Qualsevol dubte que tingueu, ens podeu escriure al correu!!!


Servei d'acollida - Butlleta inscripció 2019/20

publicado a la‎(s)‎ 20 sept 2019, 0:47 por AFA Escola Salvador Espriu

Benvolgudes famílies;
 
Dins d'aquesta noticia trobareu la butlleta per fer la inscripció a l'Acollida matinal, en el cas que necessitéssiu fer-ne ús.
 

Extraescolars 2019/2020 Butlletes inscripcions

publicado a la‎(s)‎ 19 sept 2019, 4:34 por AFA Escola Salvador Espriu

Benvolgudes famílies;

 

Tal i com us vam dir, en el anterior correu de les extraescolars, us convoquem a una reunió informativa el proper dimarts 24 de setembre a les 17h a la biblioteca de l'Espriu.

En aquesta reunió asistiran  l’empresa Diverjoc, el personal del Duo-dance i del Gimnàs Gimdantae i Tomàs Moron. També hi estarem l'AMPA, per si teniu qualsevol dubte.

Durant la reunió, hi hauran monitors per atendre els nens i les nenes.

Tornem a adjuntar la informació de les activitats i el formulari d’inscripció, estan separades per infantil i primària perquè us sigui més fàcil, us preguem que el retorneu  abans del 25 de setembre per poder començar les activitats el 01 d’octubre.Servei d'acollida - Butlleta inscripció 2018/19

publicado a la‎(s)‎ 6 sept 2018, 0:39 por AFA Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 6 sept 2018, 0:42 ]

Benvolgudes Famílies;

Adjuntem les inscripcions a l’Acollida Matinal ( de 7:30h a 09h), hi ha possibilitat de fer acollida de tarda de 16:30h a 17h, per aquelles famílies que ho necessitin.

Des del primer dia d'escola, hi haurà el servei d'acollida

A les inscripcions teniu la normativa, per qualsevol dubte us podeu adreçarà a  DIVERJOC al 93.435.89.36 o escrivint a inscripcions@diverjoc.net
 
Per qualsevol dubte o aclariment estem a la vostre disposició.


1-10 of 37

Comments