Noticias

Servei d'acollida - Butlleta inscripció 2018/19

publicado a la‎(s)‎ 6 sept. 2018 0:39 por Ampa Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 6 sept. 2018 0:42 ]

Benvolgudes Famílies;

Adjuntem les inscripcions a l’Acollida Matinal ( de 7:30h a 09h), hi ha possibilitat de fer acollida de tarda de 16:30h a 17h, per aquelles famílies que ho necessitin.

Des del primer dia d'escola, hi haurà el servei d'acollida

A les inscripcions teniu la normativa, per qualsevol dubte us podeu adreçarà a  DIVERJOC al 93.435.89.36 o escrivint a inscripcions@diverjoc.net
 
Per qualsevol dubte o aclariment estem a la vostre disposició.


Menjador - Nova plataforma d'inscripcions 2018/19

publicado a la‎(s)‎ 6 sept. 2018 0:30 por Ampa Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 17 dic. 2018 1:13 ]

Benvolgudes famílies;

Ja estem a punt d'iniciar un nou curs, per aquest motiu us fem arribar la nova forma per realitzar la inscripció al serveis de menjador.
Si teniu qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb el menjador via email: menjador@espriumontgat.cat o bé al telèfon de la coordinadora: 674037803.

Dins d'aquest apartat trobareu les instruccions del nou aplicatiu.

Teniu també tota la informació a www.teno.cat.

Gràcies

Butlletes inscripcions Extraescolars 2018/19

publicado a la‎(s)‎ 6 sept. 2018 0:22 por Ampa Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 6 sept. 2018 0:45 ]

Benvolgudes Famílies;
 

Us presentem la proposta d’activitats extraescolars per el curs 2018-2019 que començaran el 1 d'octubre.
 
Aquest any continuem amb l’empresa Diverjoc , amb noves propostes d’activitats per tenir mes diversitat. A mes a mes també mantenim a infantil l’activitat de psico-acrobàcia, i la de primària amb HIP HOP gestionada per el Duo Dance, i el curs de piscina al Duet de Tiana, i la proposta de Gimnàs Gimdantae per Taekwondo, i treball de les emocions.
 
Com a novetats d’aquest any proposem les activitat de CIRC que ens ofereix  la companyia de circ CRONOPIS, diferents tècniques de circ a través de jocs i propostes adaptades a les edats dels infants, per aprendre de manera lúdica. No podem oblidar que l'objectiu principal és gaudir i passar-ho bé.
A partir de l'experimentació amb els diferents elements de circ, cada infant anirà descobrint les seves habilitats i podrà avançar marcant el seu propi ritme.
 
L’Activitat de còmic aquest any ens l’ofereix el Tomàs Morón, li donarà un nou aire i treballarà mes tècniques, perquè els alumnes acabin creant els seus propis còmics i personatges.
 
Adjuntem la informació de les activitats i el formulari d’inscripció a les activitats, estan separades per infantil i primària perquè us sigui més fàcil, us preguem que el retorneu  abans del 24 de setembre per poder començar les activitats el 01 d’octubre.
 
Les inscripcions s’hauran d’entregar a la secretaria de l’Escola o per correu electrònic a l’AMPA (ampa@espriumontgat.cat). Deixarem sol·licituds impreses a Secretaria per si en necessiteu.
 
Finalment convidar-vos a la reunió d’extraescolars el proper dimarts 18 de setembre a les 17h, a la biblioteca del Salvador Espriu, on els coordinadors de Diverjoc, Duo Dance, Gimdantae i el Tomàs Morón, us explicaran les activitats i us podran aclarir tots els dubtes (hi haurà Servei de monitoratge).
 
 
--
AMPA
Escola Salvador Espriu Montgat


Informació de gestió del servei de menjador.

publicado a la‎(s)‎ 22 nov. 2017 0:39 por Ampa Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 22 nov. 2017 0:40 ]


Benvolgudes famílies;
Com tots sabeu, aquest curs 2017/18, l'AMPA va assumir  la gestió del menjador. Això no modifica res en el funcionament del servei, però si que és important de que totes les famílies estiguin informades.
L'únic canvi important és l'empresa que gestiona el servei, a partir del curs 2017/18 és TENO.
A continuació teniu el dossier informatiu amb totes les característiques del servei.
Gràcies


AMPA - col·laboració econòmica 2016/2017.

publicado a la‎(s)‎ 13 nov. 2017 4:05 por Ampa Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 15 nov. 2017 4:41 ]

Benvolgudes famílies,

Com cada curs escolar, l’AMPA entre altres moltes coses, col·labora econòmicament en millores per l’escola. S’encarrega de realitzar pagaments de materials extres que milloren el dia a dia a l’aula. També és l’encarregat de demanar ajudes i subvencions per aconseguir material i altres ajudes econòmiques. Això és  gràcies a les quotes que entre tots paguem anualment.

 

Concretament, durant el curs 2016/17 s’ha col·laborat en el següent: biblioteca d’aula, material de psicomotricitat, cortines sala psicomotricitat, radio Espriu, ordinadors de taula, col·laborar en el viatge de fi de curs dels alumnes de 6è curs, i d’altres activitats detallats al document adjunt.Canvi tarifes de menjador - telf 647337249 (Carol)

publicado a la‎(s)‎ 23 sept. 2016 4:14 por Ampa Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 23 sept. 2016 4:15 ]

Benvolgudes famílies,

Durant els mesos de juny i juliol, la direcció de l’escola i l’AMPA vam mantenir diferents reunions amb Scolarest, l’empresa que gestiona el servei de menjador. L’objectiu ha estat negociar una millora de condicions econòmiques així com d’organització i funcionament general.

Per una banda, el preus d’aquest curs 2016-2017 seran:

  • Fixe:  6,08€/dia (abans 6,40€/dia)
  • Esporàdic: 6,25€/dia (abans 6,80€/dia)

Pel que fa als canvis en les condicions i funcionament també hi ha novetats.

Ara, a les famílies que utilitzin el menjador de manera fixe, se’ls cobrarà per dia real que l’alumne faci ús del menjador. Si la família sap que hi haurà algun dia o dies que el nen/a  no en farà ús, es necessari comunicar-ho a través d’un correu electrònic a menjador@espriumontgat.cat abans de les 11h per tal que es pugui tenir en compte i no es cobri. Si no s’avisa aquell dia sí es cobrarà.

Totes les incidències, dietes especials, al·lèrgies, etc s’han de comunicar per correu electrònic.

També, s’ha augmentat el nombre de monitors, tant a l’Edifici del Salvador Espriu com a l’edifici d’Infantil Sant Joan, per poder atendre i fer activitats dirigides durant l’estona d’esbarjo.


Per urgències d’última hora, us informem que el telèfon de la coordinadora del menjador és el 647337249 (Carol)


Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o qüestió.

Seguim Millorant!IOGA I MEDITACIÓ - GIMDANTAE - Extraescolars 2016-2017

publicado a la‎(s)‎ 27 jun. 2016 10:34 por Ampa Escola Salvador Espriu

Les classes de Ioga, Mèditació, Relaxació i Tècniques de respiració están destinades a nens parvulari i primaria en grup diferents i als dos Edificis de Sant Joan i Salvador Espriu

Destacarem els següernts apartats:

Relaxació: farem relaxació, apendran tècniques que ells mateixos utilitzaràn  per calmar els nervis o anar dormir sense desvetllar-se

Meditació: podràn canalitzar la seva propia energía i trobar la manera de serenar-se en tècniques i recursos nemotèctics

Ioga: un dels objectius serà aprendre una posición nova cada semana que afavoreixi la relaxació d’una part del cos, siguent l’objectiu final poder tenir a final de curs un bon repertori d’exercicis posturals.

Respiració: treball de respiració profunda i en diferents possicions ( estirats per dormir, drets per moure’s, asseguts per estudiar…) Els ensenyarem les diferents maneres de respiracions que hi han per saber relaxar-se, trobar la forma de fer fora angoixes i ansietats, fent-los apendre a serenar-se.ALOHA Mental Arithmetic - Extraescolar 2016-2017

publicado a la‎(s)‎ 27 jun. 2016 10:29 por Ampa Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 27 jun. 2016 10:30 ]

ALOHA Mental Arithmetic disposa d'estudis propis que demostren que els seus alumnes milloren les seves capacitats i augmenten el seu rendiment acadèmic.

Un programa dissenyat específicament per a infants d'entre 5 i 13 anys d'edat que contribueix al seu desenvolupament mental d'una manera divertida.

El cervell està dividit en dos hemisferis, el dret i l'esquerre. Cadascuna d'aquestes meitats controla un costat del cos i té funcions específiques. 


DIVERJOCS / AMPA SALVADOR ESPRIU - Extraescolars 2016-2017

publicado a la‎(s)‎ 27 jun. 2016 10:23 por Ampa Escola Salvador Espriu

Ja son disponibles els fulls d'inscripció per a les diferents activitats extraescolars per aquest curs 2016-2017:

Games & Songs, Multiesports, Iniciació al futbol, Un mon de contes psicomotriu, Divertallers, Anglès, Patinatge, Balls moderns, Esports, Futbol, Taller d’art, Còmic, Música, Escacs, Cuina freda, Robòtica, 8 intel.ligències .

 

TAEKWONDO - Extraescolar 2016 - 2017

publicado a la‎(s)‎ 27 jun. 2016 10:11 por Ampa Escola Salvador Espriu

Les classes de taekwondo dins les activitats extraescolars de l´escola Salvador Espriu de Montgat proposen portar a terme un projecte que compren varis objectius i processos en diversos àmbits: 
Físic, personal i humà:,  treballs de psicomotricitat, amb jocs per la introducció de les primeres tècniques de defensa i moviment del taekwondo,  treball de coordinació a través del joc adaptant l’activitat a que els alumnes més moguts i actius puguin enfocar la seva energia a nivell marcial o competitiu i els més tímids a perdre temors i guanyar.1-10 of 28

Comments