Noticias‎ > ‎

Curs de gestió i dinamització de juntes pel foment de les AMPA

publicado a la‎(s)‎ 4 oct 2011, 12:21 por AFA Escola Salvador Espriu   [ actualizado el 4 oct 2011, 12:21 ]

Estructurat en dues sessions de 90 minuts cada una, la regidoria d’Ensenyament en col·laboració amb l’àrea d’educació de la Diputació  de Barcelona organitza el Curs de gestió i dinamització de juntes de les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA). El curs es desenvoluparà els dies 19 i 26 d’octubre a la sala Pau Casals, de 18:30 a 20:30h.

Amb la finalitat de fomentar la tasca d’aquest tipus d’entitat, el curs treballarà els aspectes bàsics de la gestió de l’AMPA pel que fa a funcions, organització i aspectes legals. En aquest darrer sentit, introdueix els aspectes de la nova Llei d’Educació de Catalunya que poden incidir més en la gestió diària i en les relacions entre la comunitat educativa. Alhora, el curs està plantejat per tal de facilitar eines de dinamització que afavoreixin la participació dins de les AMPA.

Montgat compta amb tres centres educatius públics: dos de primària (l’Escola Salvador Espriu i l’Escola Marina) i un institut de secundària i batxillerat (l’IES Thalassa). Tots ells tenen constituïdes Associacions de Mares i Pares d’Alumnes, els membres de les quals, així com totes les persones interessades, podran assistir a l’esmentat curs de forma gratuïta i sense que en calgui inscripció prèvia.

Mes informació a la web de l'Ajuntament de Montgat
Comments