Noticias‎ > ‎

Llibres 2020/2021

publicado a la‎(s)‎ 28 jul 2020, 1:22 por AFA Escola Salvador Espriu

Benvolgudes famílies:

Us adjuntem el llistat dels llibres de tots els cursos per què feu servir el que necessiteu.

 

Després d’aquest curs tant especial arriba el moment de gestionar els llibres pel proper curs 2020/21.

Com no sabem molt bé el que succeirà el curs vinent, l’escola ha ajustat la quantitat de llibres de paper i ha augmentat els llibres digitals.

Entenem que les situacions de moltes famílies s’han vist molt marcades arrel de la Covid-19, per això hem ampliat el plaç de pagament que serà fins el divendres 4 de setembre. Tingueu en compte que no pot ser més tard, ja que les classes iniciaran el dilluns 14 de setembre i és important que ja disposem del material

 

A continuació us explicarem com serà el funcionament;

Cada curs té el seu llistat de llibres amb el preu de cada un d’aquests + la quota anual de l’AFA. Aquesta serà la quantitat que haureu de pagar al nº de compte que s’adjunta (la quota de l’AFA és per famílies, així que només ho heu de pagar d’un/a fill/a).  Els llibres s’han de comprar tots, tingueu en compte que els llibres digitals, generalment, no els podeu obtenir vosaltres de forma particular. Si algú, de forma excepcional, no els necessita tots, s’haurà de posar en contacte amb l’AFA via email (afa@espriumontgat.cat), i s’atendrà cada cas en particular. Si l’AFA no té coneixement de les situacions excepcionals, només s’acceptarà el pagament del paquet de llibres al complet corresponent amb el curs de l’alumne. A cada full de comanda hi ha el codi de barres per poder fer el pagament a qualsevol caixer automàtic, tot i així us afegim el nº de compte de l’AMPA ES26 2100 0334 7802 0019 4959.

 

És molt important que quan feu el pagament poseu el nom i cognoms de l’alumnes i el curs que farà el 2020/21.  

 

El primer dia de classe (14 de setembre), quan els nens/es arribin a les seves aules, seran els/les tutors/es qui els hi repartiran els llibres a cada un d’ells. 

Les dates de pagament seran des del dimarts 21 de juliol fins el divendres 4 de setembre. Els pagaments, que sense previ avís, és realitzin fora del termini, no podrem garantir que els llibres estiguin al inici de curs. Tingueu present, que els pares i mares que gestionem el tema dels llibres no podem estar pendent dels pagament que no es realitzin dins del termini establert.

 

La quota de l’AFA, és imprescindible per poder adquirir els llibres amb nosaltres, serveix, a més a més, per poder millorar els recursos d’aula dels nostres fills i filles,activitats com la vela, festes escolars, recursos pel pati i altres, per tant és molt important que tots hi col·laborem.

 

Les famílies que teniu pendent algun pagament amb l’AFA, si voleu adquirir els llibres, primer haureu de subsanar el vostre deute, ja que sinó no podreu adquirir els llibres amb nosaltres.

 

Recordeu que per a qualsevol incident o aclariment, ens podeu fer arribar un email a afa@espriumontgat.cat 

Atentament

Junta de l’AFA 

Ċ
AFA Escola Salvador Espriu,
28 jul 2020, 1:22
Ċ
AFA Escola Salvador Espriu,
28 jul 2020, 1:22
Comments